Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet på början?

Groteskt snabbt
Har du glömt mig
Kan inte bli arg
Det är inte ignorans
Existerar inte mer
Greppet har lossnat
Sommaren slutar
Verkligheten kallar
Kommer inte finnas
När ensamheten trängs
I min säng finns utrymme
Får det för mig själv
Vackra promenader
Trevliga pratstunder
Misstänksamt ensam




Fri vers av Bitförbit
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-11 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ensamhet gör ont, jättefin text
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit