Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann smärta

Sanningen smärtar aldrig så mycket
att en lögn smärtar mindre.




Fri vers av Lotta Källarbo
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-13 12:07



Bookmark and Share


  Chorin Raphael
Mycket bra wow, så mycket sagt på få rader, ett mästervärk!
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Källarbo

Senast publicerade
Sann smärta
* Se alla