Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll kommer att: vädret ge till oss Stockholm genom ett sugrör.


Nyckfulla sommaren i Stockholm

http://wearesthlm.se/index.php 

08 festivalen har tappat räkningen nu kallas: wearesthlm

Festival of Trees (på andra språk)

Tallar…

Vi är Sthlm! Vi är proprietär hemma hos oss?

kan även säga att 08 bara var tvungen att hoppa ner i avgrunden.

inte många kan identifiera sig med numret 08 nu mera.

 

smilen droppar,

 vilda blommor och människan

 

  Du låter som modern,

 

inte svamla

är det värkligen san

 

Ungdom festivalen är på dagtid.

Och medelålders generationen på kvällen,

kolliderar med den sista konserten på Skansen.

Allsång.

Denna vackra sommardag är nyckfull.

väder flicka säger

-        Inte våga dig någonstans, att ikväll kommer fruktansvärda regn storm; http://wearesthlm.se/index.php

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2013-08-13 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP