Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En underbar vecka att ta vara på


Fjällrekreation

Fjällen -
nyplockade hjortron
i en grönmålad kont
gjord av näver
av inspirationen jag
här får en ny dikt jag väver

Fjällen -
i tidig morgontimma
ser jag hur solens strålar
letar sig fram genom en
strimma
av morgonens flyende dimma

Fjällen -
en frisk och klar
källa här rinner
jag undrar vart den är
tyst viskar naturen
plötsligt hör jag tonerna
av det underbara vattnet
och då vet jag att det är här jag
källan finner

Fjällen -
i en liten burk
fyller jag på ren
och klar luft
som bara kan andas in
då man har det tufft

Fjällen -
jag tackar dig
för inspirationen
du mig ger
oavsett vädret mot mig
du ler

130813




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-13 19:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hälsosamt och stärkande, för att citera en uttjatad sång.
2013-08-14

    ej medlem längre
Jag glädjer mig för din skull!
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo