Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är många!

 

Jag är många,

I tysthet
I sorg
I denna växande ensamhet

Jag tror inte längre på kärleken som framtid
Jag tror inte längre på fred som människans enda hem
Jag tror inte längre på människan som en helig skaplse 

Jag är många i den osynliga världen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2013-08-14 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP