Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon och jag tänkte men…

 

 

Hon tänkte som en drömmare

Och

Jag tänkte som ett barn

 

Hon gick vilse i hennes drömmar

Och

Jag gick vilse i min barnslighet

 

En transparant dröm är hon

Ett barns dröm är jag

Vi är den spontana drömmen

 

Jag tänkte!

Hon tänkte!

Vi tänkte!

 

In i drömmen till sista andetag

Jag tänkte som ett barn!

Hon tänkte som en drömmare!

 

Vi var lika samt olika i våra tankar!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-05-02 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP