Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla lek är inte lek

 

 

Lek!

Som ett barn!

Som en drömmare!

 

Barnens lek är av oskuld!

Barnens dröm är av barnslighet!

Barnens liv är av kaos!

 

Alla lek är inte lek!

Vissa lek är farliga!

Vissa lek är olagliga!

 

Vuxnas lek kan vara av pedofili!

Vuxnas lek kan var av hat!

Vuxnas lek kan vara av tyranni!

 

Vuxna betalar blod för blod…. Hämnd

Vuxna straffar öga för öga… religion

Vuxna förstör andra människors liv… övermakt

 

Jahve har sin lek för sina judar

Utvalde folk

Öga för öga!

 

Gud har också sin lek sin kristna

Guds barn

Älska sin fiende och förlåtelse

 

Allah har också sin måste lek till hela jorden

Den enda bästa utvalde folk i hela existensen

Öga för öga och död åt de som vägrar

 

Demokratin har också sina måste lek till hela jorden

Tro på demokrati eller bli slaktat 

Endast demokraterna är lika värda

 

Normala människor leker normala lek

Ser lika på alla med respekt och värdighet

Lever i frid och fred genom hela sitt liv

 

De udda är som dödar för sin religion!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-05-16 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP