Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hade tänkt mig!

 

Jag!

Hade tänkt mig

Frid och fred genom hela livet

 

Det blev krig och nya krig

Och det kommer att bli nya krig i framtiden

Oavsett vad man gör för att stoppa krigets maskar

 

I alla religionens namn!

I Allahs namn!

I demokratins namn!

 

De djävla ideologierna!

De djävla politikerna!

De djävla religionerna!

 

FUCK YOU!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-13 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP