Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”personlig”


kryddig morgonsol 8°/2013-08-15 06:29

 

 

 

-      imaginär cigarettrök sipprar under blå himmel

Imaginära:

 

  Fientliga inkräktare runt midnatt var vi invaderade!?

 

En flygplan och flera helikopter jagade varandra.

Dem tar chansen att flyga låg mot varandra och sedan ducka ner.

Jag blev iskall med en strålkastare ficklampa i hand på fönster gaveln

Jag såg dem så nära i bokstäver.

Dem var så nära att nästan rättade till nusen på varandra

 Jävlar hälsning, suckade jag med lättnad när båda två blev långt borta ifrån varandra.

 

Sedan helikopterns drar undan i reträtt.  

Mina ögons vågor krossade sönder horisonten,

 jag satt där på balkong och hade en känsla att det fins ingen balkong där…  

En timme senare återvänder från norr-öster flygplanen rakt mot mig, sedan gör en halv cirkel i form av komma täcken ovanför kista tourer och tar en nedsjunkande direktion österut;

 

 

  Med min ny färsk brygd kopp kaffe i hand jag tittar blind i universum som river upp mina ögon solen, det är för stark solen för mina ögon jag är riktig tröt.

 

  Jag sov bara fyra timmar med drömmar som jag kommer inte ihåg.

Jag tittade mot fönster och då glömmer jag drömmarna…

 

himlen in gryninen är klar ovanför fridens arena

vildgäss, tillsammans med röster av fest prisande av livet art

två vänner i natten

  över natten

Skonsam samspråkar skällande någonstans i buskarna nära en BV balkong.

 

 

andra kopp kaffe jag dricker kallt

 

Temperaturen har redan stigit till 11 grader

 

bra dag är på morgonen känt

Enligt det gamla ordspråket säger.

 

  en dag tillägnad för Jungfru Maria

mirakel mamma

Och livgivande hopp genom fåfänglighet.

 

 

Taloxarna fixar en liten tiggar Konsert på balkong, men tyvärr HSB har förbjudit mata fåglarna.

 

Övningen har börjat ingen det kanske är fyra flygplaner, motor är ganska tyst den här gången och flyger upp.

Bäst jag stoppar huvud i kudde och somnar ingen kanske jag kommer ihåg vad jag drömde…

Sedan analiserar jag mina drömmar för en delad natt eller ett helt liv…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP