Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen behöver flyr!

 

Ingen människa på jorden,
Behöver känna sig hotat och jagat eller kränkt och förnedrat
Av en annan religion

För sin tro
För sin hudfärg
För de ideologi som man tror på

Ingen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP