Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av Jan Eliassons sommarprat i P1 den 04 augusti 2013


BALANSEN MELLAN IDEALISM OCH REALISM

De som kan skapa en balans mellan

idealism och realism har en bättre

chans att hjälpa sig själva

och de andra i den orättvisa

och brutala världen. 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-15 22:00



Bookmark and Share


  flygia
är säkert sant
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP