Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖDSDOM

When you are no longer afraid of death, you can live life to the fullest.
Right at the moment you were born you got a death sentence, so just deal with it.

När du inte längre är rädd för döden kan leva livet till fullo.
Precis i det ögonblick du föddes fick du en dödsdom, så bara ta itu med det.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 910 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-07 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP