Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gränsen till det omöjliga

 

Jag har slagit gränsen till sorgen
Och tänker inte längre på att ha ett värdig liv

Min skyddsängel har tröttnat på min sällskap
Och tänker inte på att skydda mig längre

Jag lever den döda tiden i människans historia
Och tänker inte längre på kärleksevighet

Jag lever med skulden
Jag lever med tystnaden

Jag ser skammen i andras ögon på mig
Inte värt!

Ej välkommen i samhället
Ej accepterat att existera

Skammen är min identitet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-16 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP