Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta riktar sig mot alla som hela tiden tjatar om att man "måste hålla sig ajour". Det måste man inte alls. Jag vägrar.


OÖVERTRÄFFAT

det bästa är redan gjort

det finns inga nya kort

som tar hem spelet

det finns ingen ny sorts låt

som jag kunde glädjas åt

jag vägrar att leka leken

"vems är felet?"

om smaken är märkligt fadd

som om den mist sting och gadd

så vill jag avstå

jag håller mig där jag trivs

och får mästerverk till livs

jag avgör själv vad det är som tillåts kvarstå

jag dukar mitt eget bord

för denna stund på vår jord

jag styr och ställer

visst stöter jag på kritik

men mitt motstånds estetik

baserar sig på att strunta i att folk gnäller

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/8 2013

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-17 14:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag håller mig
där jag trivs
och får mästerverk
till livs, precis så!
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP