Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FENOMENET ATTRAKTION

attraktion

tar ingen hänsyn till siffror

den bara tränger sig på

framhåller någon

kronologiska aspekter

tar den kommandot ändå

attraktion

är inte gentlemannamässig

dess fokus är allenast ett

attraktion är vild

och ganska våt och stressig

den dränker drömmaren i svett

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-17 14:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Sant, ingen
hänsyn till siffror
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP