Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madame


Under en bro i Paris
ligger en gammal dam
och begrundar platsen hon fått.
Floden som är fylld med vin
påminner om liv och franska sånger.
Tiden har skapat många årsringar,
varje rynka hon besitter tyder på det.
Hon är klädd i mörker och mylla
men humorn är bevarad och
hon undrar med ett leende
var han finns, den där monsieur
hon har sökt efter hela sitt liv.
Är det han som ligger bredvid?




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 552 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-08-17 19:16



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fin text Miss M samtidigt som en bild ur verkligheten.
Kram
2013-09-12

  aol
underbart bedårande strömmar din dikt mot hjärtat,
2013-08-27

  träsnidaren
Din text fullkomligt strålar!
Jag gillar den skarp, du skrivet fint, hoppfullt.
2013-08-18

  Bibbi VIP
Underbar.
2013-08-18

  Lars Hedlin
En fin text som förmedlar lite längtan!
2013-08-18

    ej medlem längre
"påminner om liv"..
såväl dråplig.. som underbar
text..tycker jag
2013-08-17

    ej medlem längre
Väldig väldigt bra...
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M