Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIBYTARE

konventionen kräver

men även jag har krav

till exempel: "lämna mig ifred!"

när jag tas för given

gör jag tvärtemot

fär att jag blir less och sur och vred

det förstör kamratskap

slår sönder det som byggts

oftast menar jag att jag har råd

livet som jag lever

sköts inte särskilt snyggt

och renderar knappast en applåd

som så många dårar

håller jag ett tal

som ska föreställa mitt försvar

nu är strupen blottad

ni har inget val

jag blir ändå aldrig någon karl

blott en lynnig fähund

aom ingen kan förstå

utom Han som skapat mig, förstås

talet kom visst av sig

ja, så kan det gå

huvudsaken är att jag kom loss

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-17 19:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Slutet fick mig att ;)
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP