Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI BÄR PÅ ETT STYCKE HISTORIA

vi bär på ett stycke historia

som är mer än papper och text

vi bär på en bit i ett pussel

en äng där vi blommat och växt

vi bär på neon och pasteller

vi bär på epokens musik

vi var som en våg när den väller

med kraft över liv, över lik

vi bär en gigantisk förvandling

global om än inte total

vi gick raskt från ord och till handling

vår tid, våra konstverk, vårt val

de unga som hör oss berätta

har sin tid som vi hade vår

den väg som vi såg som den lätta

kan de se som knagglig och svår

men nu blir man inte förföljda

som när vi sprang gatlopp en gång

vettskrämda men dock översköljda

av vågens fantastiska sång

vi bär på ett stycke historia

en strandremsa invid ett hav

vår insikt går aldrig förlorad

vi bär på vad de åren gav

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-18 19:17



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En fantastisk komponerad text av ett stycke historia av en man med
en Gloria
2013-08-20

    Lars Gullberg
Hey Mate

kraftfullt stämningsfullt skriver du
häftigt att du fortsätter skriva

får se om jag får ny inspiration
va ner och spelade i Rågsved förra året
det var som om allting dog efter det

vi hörs åter

for ever punks

Lasse G/ trummisen i Trams
2013-08-19

  mare VIP
Fin dikt!
2013-08-18

  ume
istället för att upprepa det redan sagda så instämmer jag :)
2013-08-18

  KattenKin VIP
Fantastiskt fint skrivet...
2013-08-18

  Edgar Allan Ågren
Elegant och pompöst!
2013-08-18

  Ergo Summa
Fantastiskt bra skrivet!
Snygga rim, tänktvärt budskap och proffsig rytmisk melodi!
Slutet är fenomenalt!
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP