Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fylls

I varje andetag
Flyter du
Det känns härligt
Att andas
I varje tanke
Finns du
Huvudet jag hatade
Är bekvämt
I mina skratt
Myser du
Du framkallade dem
Knasboll
I mitt hjärta
Trivs du
Mitt tomma hjärta
Fylls sakta




Fri vers av Bitförbit
Läst 428 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-08-18 23:24



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat vännen, och så kärleksfult
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit