Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur drömmande dvala

skall du finna min blick

och mitt verkliga sinne.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-19 00:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inuti glänsande
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP