Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man har bara en mamma, sägs det, och vilken mamma sedan.


Ingen älskar mig...



...som du gör.
Ingen retar sig på mig som du.
Ingen berör mig som du.
Ingen älskar mig som just du, bara du.

Ingen annan finns för mig som du gör.
Ingen ställer krav på mig som du gör.
Ingen skäller på mig som du.
Ingen ställer upp för mig som du.

Ingen finns för mig som du gör.
Ingen är så stolt över mig som du.
Ingen älskar mig som du gör.
Ingen är som just du, mamma.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-19 08:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du kan få vara min (knä-)hund om du vill...
2013-08-22

  Knickedick
Trodde det var din hund, innan jag läste sista raden
2013-08-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh så fint och hyllningar till våra mammor borde vara fler. De finns alltid för oss!
2013-08-19

  SpamPippiL VIP
Jo, man ska vara tacksam så länge som man har sin kära mor.
En mamma kan aldrig få nog så många hyllningar.
Fint du.
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP