Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli vuxen

Jag springer
Hjälplöst fallande
Ilskna rivsår över kroppen
Försöker hitta en väg
Något jag kan följa
En hand att greppa
Jag blev puttad
Ut till ingenstans
Huvudet spränger
Är det dags att ge upp
Lägga sig ner
Slappna av
Hoppas att någon går förbi
Bär mig hem
Men ingen kommer komma

Att bli vuxen, säger de
- Det är så det är.




Fri vers av Bitförbit
Läst 363 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-08-19 20:21



Bookmark and Share


  Super_Robin
Bra :)
2014-08-31

  RGJ
Bra skrivet! kan relatera precis!
2013-10-17

  agneta pichler
så smärtsamt att växa upp

nu mer än någonsin tidigare..
2013-08-20

    ej medlem längre
Gillar!
2013-08-19

    Dan Myrbeck
Bra skrivet,
vacker bild!
2013-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra beskriven känsla...
2013-08-19

  Robin V
Välskrivet! Applåd!
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit