Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack upplandsbro kommunen!

 

Nu,
Är jag borta ur tiden för gott

Vem kommer att bära min kista till min sista kremering?

Jag har inga vänner som saknar mig!
Jag har inga grannar som bryr sig!

Vem kommer att minna mig som människa?

Jag har ingen familj som saknar mig!
Jag har inga syskon som sörjer mig!

Vem kommer att tända ett ljus för min skull?

Död!
och har ruttnat i åretal tills grannara klagade på mig

Tack upplandsbro kommunen för att ni förnedar mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-20 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP