Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Good night

Good night, sleep tight no more tears in the morning I\'ll be here.
And when we say good night, dry your eyes because we say
good night and not good bye.




Övriga genrer av Piff_o_Puff
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-03-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piff_o_Puff