Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöjungfruns sorg

Vågorna slår mot stranden
Ett par beundrar solnedgången
De håller varandra i handen
Jag sitter på en klippa
Vinden tar tag i mitt hår
De sitter så nära,
men jag vet att jag dem inte når
Jag vill så gärna till dem
Vet att jag inte kan
De skulle bli rädda om
jag, denna udda varelse, kom
Jag är inte som de
Jag kan inte gråta
inte le
Jag en sorgsen figur är
Det ensamma havet mig förtär
När dagen blir natt
Jag smärtsamt lider
Om de bara visste om jungfrun som satt
på en klippa och led
medan natten sakta glider.....




Fri vers av Blåklockan
Läst 1478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-28 17:44



Bookmark and Share


  Nemii
Åh, jättevackert.
2007-04-06

    ej medlem längre
Jo den är riktigt fin, gillar sista meningen.
2006-08-15

    Piff_o_Puff
Jätte fint! D e som om man är där och ser allt det här händda.
Tycker du skriver as fint x)
2006-03-05

    jazzpärlan
Jättefint! Det är så att man längtar dit, och vill vara där och se solnedgången och den gestalt som sitter på en klippa i havet.
Jag älskar havet oxå, om jag hade velat och kunnat så hade jag badat i havet varje dag. Jag älskar att dyka upp och ner som en delfin...och ibland tror jag att jag är en liten sjöjungfru...
2005-09-02

    rune
den var jätte vacker ju du kan skriva jätte bra det är vad jag säger!
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan