Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäckan

En snäcka uppkastad på land
av havets glupska vågor
den lägger jag
till min samling




Fri vers av Blåklockan
Läst 661 gånger
Publicerad 2006-01-28 11:08



Bookmark and Share


  Paigen
Åhh, havet! Havet! Den är vacker..
Jag älskar att plocka snäckor på stranden.
2006-06-13

    NoMi F
Så fint du skriver
och känner
Som de andra ta bor i:et
så blir det mycket bra
Liksom en kärlek känns det som
mjukt och vackert
2006-01-30

  rebecca d
håller med Lili nedan, ta bort i-et så blir den perfekt!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan