Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr populär & miss tönt

Där står du
du, herr populär
Här står jag
jag, miss tönt
och tittar på dig
Om du ens
vrider huvudet åt mitt håll
jag blixtsnabbt vänder ner blicken
vänder den mot marken
Där står du
herr populär
här står jag
miss tönt
drar en suck
du går iväg
och här står jag helt bortglömd
och tänker
vad gör jag här nu igen?
och inser
att det har jag glömt




Fri vers av Blåklockan
Läst 767 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-06 09:40



Bookmark and Share


  Paigen
Ush! påminner mig om när jag var liten och var kär i typ alla killar och de var poppis och jag var ful och dum.:)
2006-06-13

    Rimsmeden
Ibland är det tur att man glömmer fort för mårgondagen har sina lockelser!
Ha det! :)
2006-05-24

  eerie
been there.. usch ja, men bra skrivet. Jag gillar att ämnet tas upp, det borde det göra oftare, även bland diktare
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan