Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylig vinter

Vinterns stadiga kyla
får mina ögon att tåras
nyper mina kinder röda

jag längtar till våren




Fri vers av Blåklockan
Läst 698 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-25 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan