Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon såg mig förbi

Den första gång jag såg dig
var du så söt, så fin
Jag trodde att du såg mig
Ville att du skulle bli min
Jag försökte fånga din blick
för jag ville att du och jag skulle bli
Men sen förstod jag att det inte gick
Dina ögon såg mig förbi
Som om jag osynlig var
Rakt igenom mig såg du
Jag vände mig om och fick se mitt svar
Där stod hon nu
Flickan som fångade ditt förnuft
Hon var så vacker, som en älva
Jag blev som luft
Hon fick marken att skälva
Hon var så populär
och du med
Och jag som en ful stackare är
Oh, vad jag led!
Hennes blå ögon mötte dina
Mig du aldrig mer ser
Dina mörka ögon var så fina
Nu ser jag dem aldrig mer




Fri vers av Missi VIP
Läst 1370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-27 15:59



Bookmark and Share


    xtla
den här är sjukt fin och det är verkligen så att an känner igen sig :) ok om jag blri din skrivarvän ?
2006-05-18

    rune
den är verkligen fin att du äändå kunde beskriva den så fint!
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon