Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://soundcloud.com/tona-serenad/24-maj


Hemlighet

Någonstans i gräset
finns dina fotspår
Jag kan andas din närvaro
men inte höra dina steg
Gick du, såsom jag går nu
Jag vill veta, men du är inte här
Vattnet som porlar,
porlade det också för dig?
Stod du här vid denna sten
kysste solen din kind
såsom jag velat om jag drömt
och vågat
ingen får veta
inte ens du
för du är ju inte här




Fri vers av Missi VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-24 21:08



Bookmark and Share


  claes fredelius
Missi!
Vackert
Jag tänker på en sångerska
från Lund för länge sen men minns inte hennes namn...
2016-08-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggfångat
2016-06-30

  Dick Ainranher
De där fotspåren irrar inte länge till utan återvänder snart nog i sin nyfikenhet och törst efter svar.
2016-05-29

  rondell
vackert skriven! Tycker om!
2016-05-24

  rondell
vackert skriven! Tycker om!
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon