Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldrar är också rädda

Jag läste i tidningen:
"Så pratar du med ditt barn om Drumpf"
Svenska barn är så rädda nu
för den hemska mannen långt bort på andra sidan världen
Föräldrar måste lära sig att hantera rädslan
som sipprar ur dem när de kör barnen till skolan,
sätter middagen på bordet
och vecklar ut morgontidningen
Barnen kan få på sig, kan få för sig
att föräldrarna inte kan skydda dem
från den hemska mannen på andra sidan världen




Fri vers av Missi VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-01 22:49



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och aktuell
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon