Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det förrädiska

Kom och lägg dig i gräset bredvid mig
strö vackra ord över oss
Fäst dem som pärlor i mitt hår
och jag ska viska om morgondagen
som aldrig kommer hit
Dra ett andetag av frihet,
om så bara för en stund
I denna glänta här och nu
finns bara jag och du

Så drömde vi
ett litet slag
tills viskningen blev morgondag
Jag ställde för många frågor
och svalde för mycket förnuft
Du tystnade, och teg och teg,
när lågan flämtade efter luft
så jag lät lågan falna
i sommargräset sotig aska
och allt jag kunde tänka var hur orden klingade falskt




Fri vers av Missi VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-30 18:11



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
vacker, vemodig och välskriven!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP



Mina favoriter
dina ögon