Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en människa drabbar dig

Om en människa drabbar dig

Låt dig drabbas

Inte alla söks av kärleken

Inte alla möter dess blick

Låt den som vill komma nära

komma ända intill

Låt den gå i dina salar

och öppna varje dörr

så att ljuset kan stiga in




Fri vers av Missi VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-14 20:43



Bookmark and Share


  claes fredelius
stram form
vacker men problematisk
tar i alla fall lång tid att
"öppna varje dörr"
men annars?
vad göra ?
2016-03-22

  Dick Ainranher
Lidelsefullt om längtan. Är det erfarenheters vemod som spelar en subtil andrastämma, dolt någonstans innan första versaler kommer till print?
2016-03-14

    ej medlem längre
Väldigt klokt och vackert skrivet. Tycker om.
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon