Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ögon


Jag ser mig drunkna i dina ögon
Den blåaste ocean jag någonsin sett
Den ljuvaste melodi jag någonsin hört
Den skönaste död jag någonsin upplevt
Det märkligaste liv jag någonsin fått

Du blundar
Jag försvinner




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 5338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-09-06 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftfullt!
2012-04-12

  Cicki
Oj vilken känsla! bokmärkt.
2007-01-21

    xtla
men sjukt fin :o
2006-05-18

  Hildegun Relefors
Bra, tycker om din dikt, talande, sparsmakad och med lyftande sista ord.
2006-04-22

  Marlene Anna Linnéa
det var lite nya knorrar runt en väldigt utsliten metafor
du gjorde det bra, måste jag säga

jättefint!
2006-03-16

  Tove Meyer VIP
så fantastiskt ömt, kärleksfullt och träffande....
2006-02-05

    NoMi F
Mycket vacker poesi
Så känns det.
Jag ser mig drunkna i dina ögon
Precis så känns det när jag läser detta
Rubriken är mycket passande.
Vacker
2005-12-27

  Missi VIP
Jag ser mig själv i denna dikten. Precis som en spegel.
I en ocean av dikter är jag glad att jag hittade den här.
Det blir nog en favorit...en unik favorit.
2005-11-06

  Almaz
åhh..vackert vackert..ljuvlig poesi om ögonen - själens spegel - som kan beröra med sådant omfång.. anar en längtan i denna dikt.. som om du inte ännu sett in i dessa ögon, men att du anar och drömmer... Gillar att du blandar skönhet, kärlek och känslan av sårbarhet som dagas när kärleken och förälskelsen knackar på ens dörr.. Mycket fint skrivet.. Berörande!
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah