Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssnandefrihet


Du menar väl inte att den frihet
som du säger tillåter dig yttra dig hur som helst,
tvingar mig lyssna på dig?




Övriga genrer av Masoud Vatankhah
Läst 623 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-10 10:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du kan ju göra som de flesta andra
lyssna med 'ett halvt öra'
2010-06-25

  Aisha VIP
:)
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah