Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

m

så grundgranskar man
alla blickar
alla ord som ekar
med undran var dom ändrades
var ögonen inte längre såg
det dom sett under allt för lång tid

så letar man efter gester
tystnadens början
beröringarnas
och kärlekens slut

man kämpar
för att se
som man ska se allt
med styrka, förnuft och livsglädje
under andnöd


bilder av våra händer
våra skratt
och våra tankar
försvinner
bleknar
tappar innehåll
bit för bit


och vi ligger på botten av
kontainern med spruckna drömmar

I änden är vi bara byggstenar
lärdomar
och misstag
för att göra annorlunda i framtiden




Fri vers av lissa
Läst 1161 gånger
Publicerad 2005-04-12 01:14



Bookmark and Share


  Masoud Vatankhah
en vacker bokstav och en likadan dikt! ;)
2005-09-06

  Dagg
Bilder som tappar innehåll... så är det ju!
2005-05-04

    livräddaren
vilken vacker dikt!
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död