Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du och ditt jävla knark och jag och mitt svaga hjärta


22

Det var på nåt sätt som att jorden hoppade ner ett snäpp
Bom sa det och jag slog i taket
Och pannan blev varm
Och svullnade upp
Och jag täcktes av röd sörja som
kom från ett hål i mitt huvud

Det var som att allt utom jag stannade
Och du försökte hänga med
Och du sprang där
samtidigt som du försökte göra dina sprutfyllda armar rena
Slet och drog
Och du skrek

Och jag skrek
Kom inte efter! Lämna mej nu
Det krävs så lite för att jag ska ta slut nu

Och jag pressade mina händer mot huvudet och grät
Sluta rinna nu förfan
Sluta

Vilken missär
Vilken dramatik
Vilket jävla liv
Sista dagen jag såg dej








Fri vers av lissa
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 12:40



Bookmark and Share


  Zam
ja fy fan.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död