Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland asfalt och verklighet

Husen här
Så höga
Som murar
Som väggar
Som fängslar mig

Skymmer

Allt vackert

Varje träd vill jag märka
Granska
Varje liten stapplande andhane och hans hona
Vill jag granska
Hur de dyker ner i vattnet med ett

svvvvvvvaaash

Varje svankompani
synkar sina ljud till vingtagen
Över havet
Nära vattenytan
Blänker
Varje rådjur som kommit fel
Springer över parkeringar
Klapp klapp klapp
Och vita ludna rumpor som guppar




Fri vers av lissa
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-02 21:48



Bookmark and Share


  Zam
vackert.

skymmer
blev för mig ett nytt ord - som en blandning av skimmer o skymning :)
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död