Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej då

det rinner genom mig
som en stilla rännskita
dripp dropp
så är min kärlek till dig
-skvätt!
väck

sorterar dig i fack
212 56 slottsstaden
24 år
a-kupa
37 i skor

tack så mycket
vi ses på nån rea

då kanske du har en ny pojkvän
och vi kan skaka hand
han och jag
verkligen presentera oss

-hej, jag är marcus
hur stor kuk har du?

eller kanske träffas vi
om tio år
på en lekplats
du med din dotter
jag med grus i munnen
och en spade i handen
-tjena, längesen snäckan!

så hej då min vän
vi kanske ses på nån rea
tar i hand
och jag niger lätt
med självförtroendet
och tappar tänderna
bara för din skull





Fri vers av Marcus VIP
Läst 1264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-07-30 11:20



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
fyfan vad klockren du är. jag tror du är mitt nya stalkerobjekt här. känns det ok.
2007-02-11

  Ann-Cathrin
jag tycker detta är bra
2006-01-19

  Eduardo
uhhh *me like* duktigt!!!
2005-09-03

  Zam
åh
2005-08-19

  lissa
menförihelvetevaduärbra

jag blir lika imponerad var gång
så jävla naket och rakt ut bara


jag äääälskar dig hahaha!!!
2005-08-10

  Duva
Bra skrivit. Cool :)
2005-08-08

    David Wästerfors
Lätt och ledigt skriven, ändå vass. Blir den pubertal? Jag tror rader som "vi ses på nån rea" och "verkligen presentera oss" räddar den.
2005-08-03

    Mahtob
Du har verkligen lyckats!
2005-07-31

    Teddy
Skitbra!Gillar "stilla rännsketa"...Så opoetiskt poetiskt så det är magnifikt!
2005-07-30

  Sanningsägaren VIP
Wow!
Helt underbar!
Jag tappar inte tänderna men dock hakan när jag läser denna text.
Skitbra! :)
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Marcus VIP