Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tear up (I)





att ångra sig är försent
men jag kan vara ledsen
att jag grät bort alla år
att jag rullade omkring i känslor
jag inte behövde

jag tänkte

jag är djup det betyder att jag lever på riktigt

men egentligen var jag aldrig glad

att säga förlåt är på sin plats
förlåt för att jag grät mer än jag behövde
och förlåt för att jag tyckte jag var ful
förlåt för att jag var så elak
mot den enda jag har

för om jag ser tillbaks
var det en enda sörja
en svart punkt av ingenting

sen vände det

efter mycket arbete
känner jag mer
fast jag inte känner efter

och jag skrattar nästan varje dag




Fri vers av lissa
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 00:47



Bookmark and Share


  Zam
Japp. Man blir visare med åren...
2007-01-29

  doxy
Perfekt, det här är precis vad jag behövde höra. Damn, vad bra. Tänk mindre, skratta mer. Bokmärkt.
2007-01-25

  marianela
Mycket bra skrivet! Känner igen alltför väl... :(
Man blir så förbannad...på sig själv.
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död