Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lös



om jag ska skämmas så är det nu
för jag såg en kille på vagnen
han hade mobilen full av bröst
alla hade varsin rubrik
men han var inte riktigt nöjd
han sa

-jag skulle dö för ett par riktigt hårda porrstjärnebröst
göra allt för att slippa den vanliga skiten
jag är liksom 17 och redo att gå vidare

och så gick jag av och tänkte
vem har lurat honom
men skämdes ändå lite över mina
och tänkte att jag kanske var ur tiden

men så kom jag tänka på en kompis jag hade
som alltid spände ut läpparna
och det verkade så konstigt
för inget lät som det skulle
och det blev märkligt
när hon skulle uttala sitt namn

så hon kallades lebbo
för det var som att läspa
fast med en roligare betydelse

och jag kommer mig för att snegla
på alla krämer som tar bort gropar runt låren
för att jag hade en kille en gång som sa att jag började få konstig hud
precis efter att han tagit mig bakifrån
och vi sjunkit ihop i en hög

så undrar jag lite vad som gör det
om det är små små hintar eller bara att möjligheten finns
att köpa något som tar uppmärksamheten
från ett sorgset inre
eller om folk bara tröttnar snabbare nu




Fri vers av lissa
Läst 763 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 00:16



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
Fy fan va bra! Och fruktansvärt sant!
2006-03-15

  Smultris
Jisses... Klockrent skrivet...(och tänkt)

Så rätt i tiden och så snyggt uppradat:)
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död