Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst



jo men visst gör jag det
anstränger mej
visst gör jag det

jag har gjort det många gånger nu
som när jag satte mig brevid dej på höger sida
och frågade om vi skulle köpa trisslotter
ha en skraparkväll
och du bara såg på mej
så som du ser på mej nu

du ber mig vara normal
men jag vet inte vad som är normalt
och jag tycker faktiskt att du är konstig
när du bara vill knulla efter att vi bråkat
och aldrig häller upp te till mig först

och visst gör jag det
jag gör det hela tiden
visst gör jag det

som när jag kröp upp i ditt knä
efter att jag funderat på det i en kvart
för att du vill att jag ska göra spontana saker
och då måste jag fundera på vad som är spontant

men så sa du ändå att jag skulle flytta mej
för du kunde inte ha foten på pallen
och jag gick ut och rökte
och drömde om ett tåg

men visst gör jag det
hela tiden
och du gör det
men vi borde nog prata mer
jag tror vi har mer att prata om
mer än vem som ska gå upp och släcka ljuset




Fri vers av lissa
Läst 654 gånger
Publicerad 2006-09-05 21:19



Bookmark and Share


  Arowana
Ett ax ur verkligheten som skulle kunna vara ett datum ur min vardag för c:a ett år sen.
2006-09-13

  Zam
Visst!Så kan det vara... när kommunikation är ett problem oss emellan... Gillar hur du får ner känslan av otillräcklighet mellan raderna... Mycket bra text.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död