Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Just in case








Det är ett pausläge
Som i slowmotion
Ja som i film

Man går igenom detaljer
Små bubblor i handfatet
Från din mun
som spricker
men väldigt sakta

Tillskrynklade lakan
Från dej eller mej

Du och jag
En enda röra

Glas märkt av läppar

Och så
tystnad

Det är ett pausläge
Då du inte kan andas

Verkligheten
Var är den

du är säker på
Att nu tar allting slut
Och städar undan
Spåren av lycka

förbereder dej
En gång till




Fri vers av lissa
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död