Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han kan heta vad som helst i vilket fall har han jävligt ont







han gråter hela tiden
över allt
han låter kvinnorna som passerar bli mördare
och målar deras hjärtan i svart färg
innan han går

han säger att allt är hans pappas fel
den gamle gubben som aldrig älskade
och därför går han nu omkring
och smetar sin kropp över allt som kan märka hur han stinker

han vaknar varje morgon
och egentligen vill han vara glad
men har glömt förmågan
och självömkan är något han kan
det går som på räls
(det enda på räls som kommer i tid)

ja han kan tillomed prata med sina grannar ibland

han har en katt som han faktiskt älskar
och skrattar åt när hon ramlar ner från soffkanten
så klantigt
klantiga jävla djur
men när hon ligger där
har han handen i hennes päls
och allt blir mjukt

han önskar att han var gladare
men följer sina rutiner
inuti
utanpå
och märker inte ens när grannen ler
och frågar hur det är
det är då han börjar prata om ryggen
eller försenad post

när den där jävla katten
när katten ramlar ner i golvet
och bilden av den
kan göra att dom båda ler




Fri vers av lissa
Läst 740 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-13 22:04



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
andas djupt. det där är ju jag som jag blev
2008-03-16

  Tove Meyer VIP
tycker om den här...känns som ett utdrag ur någons liv.
2007-02-11

  Zam
"han har en katt som han faktiskt älskar
och skrattar åt när hon ramlar ner från soffkanten
så klantigt
klantiga jävla djur
men när hon ligger där
har han handen i hennes päls
och allt blir mjukt"

Bästa raderna jag läst idag.
2007-01-29

  Zara VIP
den här skulle kunans jobbas lite mer emd...men ENORMT BRA!! kanon!

*

/Z
2006-09-13

    Camillaa
UNDERBAAR
/ C *
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död