Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansgång

 

En balansgång
tycks livet
mellan hopp
och förtvivlan


i hoppet finns
tron och kärleken


i tvivlet djupet




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 958 gånger
Publicerad 2005-07-19 11:19



Bookmark and Share


  Masoud Vatankhah
Tvivelsutan djupt formulerat!
2005-07-19

    Evelyn
Jag vet inte varför men... Den talar till mig.
Orden ploppar ut och det är bara jättevackert.
Kort, lagom, trevligt.
2005-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth