Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnadsidentitet

Förleds inte att tro

att det är mig du ser

Det är bara hon

som tog över

när jag inte förmådde

leva längre




Fri vers av eva m h
Läst 1514 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-16 23:46



Bookmark and Share


    Sleepy
Jag känner verkligen igen mig.
Folk som tror dom känner mig.
Fast dom bara träffat mig när det inte varit jag.
När jag inte orkat vissa dom min smärta och sånt.
Mycket bra skrivet.
Den träffade mitt hjärta.
2008-08-05

  Rachel Roth
jag vet inte hur det kom sig...en bugg?
men en kommentar till Papillon på en av mina texter
hamnade här...
2007-12-18

  Rachel Roth
Papillons kommentar är vackrare än min text...
så blir det ibland...och det är inspirerande. Tack!
2007-12-18

    papillon
Vacker, nykter, ordknapp och sparsmakad poesi.
Till bokmärkena!
2007-11-07

  Michaela Dutius
Massor av vishet i korta ord- skickligt
2007-07-07

  Rachel Roth
ursäkta....detta är bara så bra...!!!
2007-06-19

  backsippa
Klokhet och vilsenhet i samma andetag, vackert och enkelt
2007-06-17

  SusanneStrömstedt
Gillade denna skarpt!!
2007-06-17

    Maria Malm
Det var lite tungt. Den gamla \"hon\" kanske kommer tillbaka? Det får man ju hoppas.
2007-06-17

  Marreb
Oj, den här var tung. Tur att man inte bara lever i överlevnadsidentiteten hela tiden, det skiner nog igenom en och annan del av den sanna identiteten också. Annars skulle man nog inte ha överlevt... eh..
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h