Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beställning


Tog emot en beställning på Skype
20 par strumpor i svart blått och grått modell större
1 rulle mandelmassa till semlorna
och några Anton Bergs marsipanbröd

Skickas snarast till sonen i Tokyo




Fri vers av eva m h
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-17 15:00



Bookmark and Share


  bluesatin
Härlig och annorlunda dikt. :)
2015-04-28

  Sofhia Wirström
härlig beställning
mysig dikt
om livet självt
2015-04-18

  Sommarina VIP
Små fötter och inga semlor. Tur att mor sänder första hjälpen :)
2015-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul beställning. Älskar också semlor och mandelmassa.
2015-04-17

    Dan Myrbeck
Ja, jag skulle inte heller klara mig utan det svenska utomlands.
Härligt med en limpa marsipanbröd.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

eva m h