Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Eva


en väns omsorg


ditt hjärtas koger
är fullt av skarpa pilar
doppade i omsorg
slipade till tröst

med din gåva
din omsorgsfulla gest

tränger du igenom
själens tjocka ringmur
når fram till pansarbeklätt
och trasigt bröst

genom din kärleksfulla glädje
inbjudes hjärtan
till livets stora fest




Fri vers av Marreb
Läst 1361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-01 21:06



Bookmark and Share


  Anjeska
Finstämt!
Fin uppmuntran till till fina Eva-Leva!
2008-08-14

    eva m h
Hjärtligt Tack! :-) Bokmärkes!
2007-08-11

    Lenac
vackert skrivet..
2007-07-04

  Mattias Josephson
så vackert! tänk att få vara en sådan vän!
2007-07-02

  Åsa Gustavsson VIP
såna vänner är värda just en sådan ljuvlig hyllning
vackert!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb