Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

länge har diktaren vilat

Länge har diktaren vilat

avstått från ordens melodi

rusat fram utan att stanna

upptagen av livet som var

Men nu är det dags igen

pennan tas fram ur sitt skafferi

för att synliggöra och skapa kontur

på allt det som finns där inuti

 




Fri vers av Marreb
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-27 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb