Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina klokord 39

Att be om förlåtelse när man sårat någon och gjort fel

är att ta ansvar för sitt liv

och att sätta både sig själv och andra fria




Fri vers av Marreb
Läst 467 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-04 18:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb